En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu durum kişi kaybı olmaması için önemlidir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda bünyedan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve beniâdem yaşamını asliye düz, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz derunin her zaman teknik servis, hizmet ve tamir anlayışlemleri tarafımızca örgülabilmektedir. Kullanma maksadını hafız yangın kapısı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı sağlayacaktır.

Bununla yanında bayağıdaki kriterlere mevla olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması kabul edilir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana kapıların cihetı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve hırse dayanıklı içki ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara münasip biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Müstacel çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve yaradılıştanında tek katıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı silsile otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri sineermektedir.

Ankara Yangın Kapısı başlamak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili kaygı ettikleri tüm mevzular hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Report this wiki page